Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggertilburg.nl


  Online waarzeggers uit Tilburg geven online antwoord
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Tilburg geven online antwoord. Hier krijgt u online antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Sara
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggertilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Lieve Sara, ben altijd blij met jou. Vooral als ik het even niet meer weet. Dan heb jij wel een antwoord. Ik hoop echt dat we vooruit gaan en financieel vooruitgang gaan boeken want dan zit hij ook beter in zijn vel. Ik hoop dat je weer gelijk krijg over je voorspellingen. Ik hou je op de hoogte. Dikke kus en bedankt




Ervaring van Anoniem  met waarzegger Sara   Ervaring van Anoniem  met waarzegger Sara   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Snel met antwoorden, houd je niet onnodig aan de lijn. Ik vind haar supergoed. In volle verwachting dat het uit mag komen.

Groet en veel liefs A




Ervaring van Anna met waarzegger Sara   Ervaring van Anna met waarzegger Sara   Ervaring van Anna geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Lieve Sara, alles wat je me vertelde is uitgekomen. Een tijdje geleden sprak ik jou en ik had mijn twijfels.. maar alles wat je zei is werkelijkheid geworden, echt heel mooi.. Zeker een aanrader. Xxx Stef




Ervaring van Stefanie met waarzegger Sara   Ervaring van Stefanie met waarzegger Sara   Ervaring van Stefanie geplaatst op 23 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Dankjewel weer Sara, ik spreek je snel:)




Ervaring van shar met waarzegger Sara   Ervaring van shar met waarzegger Sara   Ervaring van shar geplaatst op 19 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Beste Sara, ik heb u vaker gebeld en elke keer zegt u wat er speelt. Geen beloftes, dingen die men wil horen, maar de waarheid. Uiteindelijk klopt alles wat ze zegt. Liefs M




Ervaring van Marianne met waarzegger Sara   Ervaring van Marianne met waarzegger Sara   Ervaring van Marianne geplaatst op 13 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Lieve Sara, dank je wel voor het heerlijk positieve gesprek. Een aangename verrassing. Ik belde je niet voor de liefde maar je positieve reading over de liefde was erg fijn. Klopte wat je vertelde. Ik houd je op de hoogte. Ik neem zeker weer contact met je op als het weer zwaar wordt. Hoop dat er weer snel contact komt. Lieve groetjes, Dame uit Mokum




Ervaring van Happy Girl met waarzegger Sara   Ervaring van Happy Girl met waarzegger Sara   Ervaring van Happy Girl geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Dank je wel Sara, ik heb volste vertrouwen in je. Bedankt voor de geruststelling, hoop dat uitpakt zoals je mij het vertelt hebt. Ik bel je binnenkort weer op. Liefs L




Ervaring van Lisa met waarzegger Sara   Ervaring van Lisa met waarzegger Sara   Ervaring van Lisa geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Lieve Sara, jij bent de beste voor mij
Alles wat je mij zegt, klopt als een bus en het komt nog uit ook.
Lieve schat wat zou ik toch zonder jou moeten groetjes en tot gauw - L.




Ervaring van Lizzy met waarzegger Sara   Ervaring van Lizzy met waarzegger Sara   Ervaring van Lizzy geplaatst op 15 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Sara, je bent een zeer lieve en vriendelijke dame, je zegt wat je ziet en voelt zonder mij onnodig lang aan de lijn te houden. Dank je wel hiervoor. Met vriendelijke groeten Sonja.




Ervaring van Sonja met waarzegger Sara   Ervaring van Sonja met waarzegger Sara   Ervaring van Sonja geplaatst op 24 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Hallo lieve Sara, altijd fijn om met je te praten.
Bel je gauw weer dikke kus en knuffels




Ervaring van Anoniem  met waarzegger Sara   Ervaring van Anoniem  met waarzegger Sara   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Lieve Sara, gelukkig hoef ik niet te werken. Dat heb je goed gezien. nu hopen op de auto vergoed word .Bel je gauw weer eens. dikke kus en knuffels .




Ervaring van Anoniem  met waarzegger Sara   Ervaring van Anoniem  met waarzegger Sara   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Excuses dat de verbinding werd verbroken Sara, ik heb een zeer waardevol gesprek gehad. Nu maar hopen dat het gaat gebeuren zoals jij schetste. Dit is mijn grootste droom. Ik geloof je, jij bent echt geweldig. Thanks.




Ervaring van Pauline met waarzegger Sara   Ervaring van Pauline met waarzegger Sara   Ervaring van Pauline geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Excuses dat de verbinding werd verbroken Sara, ik heb een zeer waardevol gesprek gehad. Nu maar hopen dat het gaat gebeuren zoals jij schetste. Dit is mijn grootste droom. Ik geloof je, jij bent echt geweldig! ThanX




Ervaring van Pauline met waarzegger Sara   Ervaring van Pauline met waarzegger Sara   Ervaring van Pauline geplaatst op 17 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  SARAAA jij hebt gewoon letterlijk alles goed. Jij zegt gewoon wat is gebeurd en wat gaat gebeuren, alles klopt. Je bent de beste.
Loveyou.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sara   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sara   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Lieve Sara, je kent me inmiddels goed omdat ik je zo vaak bel, al ben je echt lastig te bereiken. Het wordt eens tijd voor een getuigenis.
Eerste wat je vroeg gisteren is hij weer naar het buitenland? Ik werd er misselijk van, maar heb hem meteen na ons gesprek gebeld. Je had gelijk. Hij zit er al sinds maandag. Uiteraard ben ik er niet blij mee maar probeer wel goed te luisteren naar wat je hebt gezegd en dat dit geen vlucht van mij is. Ik probeer er vertrouwen in te houden. Je bent echt goed en bedankt voor de fijne gesprekken.




Ervaring van E met waarzegger Sara   Ervaring van E met waarzegger Sara   Ervaring van E geplaatst op 15 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Lieverd van een Sara, je kent al mijn geheimen en stommiteiten.
Het is tegenwoordig moeilijk om je te bereiken sinds de tijd dat ik je al ken. Maar dat is alleen maar mooi, want zo zie je hoe goed je bent.
Ik leer veel van jouw als collega, maar ook ondanks mijn koppigheid ook als mens.
Ik wens jouw en je gezin een goed uiteinde en een prachtig, gezond en voorspoedig nieuw jaar.
Dikke kus en knuffel Saoto/harde kip.




Ervaring van C. met waarzegger Sara   Ervaring van C. met waarzegger Sara   Ervaring van C. geplaatst op 29 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Dank je wel lieve Sara. Ik heb jou net weer even gesproken en je bevestigd dat de eerste stap gezet is. Dit gaf jij mij al die tijd mee en weer heb je gelijk. Altijd fijn om jou te spreken omdat je een superlief en oprecht persoon bent. Wordt vervolgd dus haha. Tot snel lieverd. Liefs, F.




Ervaring van F met waarzegger Sara   Ervaring van F met waarzegger Sara   Ervaring van F geplaatst op 5 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Jij bent al jaren m,n to go to. En heel vaak pal er op en erg goed in inzichten geven en krijgen. Bijna alles komt uit. Ik probeer je te bereiken maar heel begrijpelijk dat dit niet lukt, want je bent enorm gezegend met een mooie gave, die vele helpt. Thank you.




Ervaring van Kyara met waarzegger Sara   Ervaring van Kyara met waarzegger Sara   Ervaring van Kyara geplaatst op 31 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Hartelijk dank lieve Sara.
Het lang wachten is toch weer waard.




Ervaring van Sh met waarzegger Sara   Ervaring van Sh met waarzegger Sara   Ervaring van Sh geplaatst op 31 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Lieve Sara, wat was het fijn je weer te spreken na zo een lange tijd. Ik kan alleen zeggen dat je het goed hebt gezien en je oprechtheid echt voelde. Je bent een lief mens en wil je bedanken. Dikke knuffel.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sara   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sara   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Hi Sara, je had het goed gezien, mijn kat is vrij snel weer in goede gezondheid terug gevonden. Bedankt voor het wegnemen van de onzekerheid. We zijn blij. Liefs M.




Ervaring van M. met waarzegger Sara   Ervaring van M. met waarzegger Sara   Ervaring van M. geplaatst op 21 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Lieve Sara, dank je wel voor de altijd fijne gesprekken met jou. Je geeft zoveel inzichten en duidelijkheid. Ook zit je erg vaak raak met jouw voorspellingen, dat blijkt wel. Ik hoop je snel weer gelijk te kunnen geven. dus tot snel weer hopelijk. Liefs, F (F).




Ervaring van F met waarzegger Sara   Ervaring van F met waarzegger Sara   Ervaring van F geplaatst op 30 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Al jaren mijn vaste lijn. Altijd blij als ik je even heb gesproken. Je stelt me gerust en je zit vaak ook heel goed qua invoelen wat er speelt en gaat komen.

Thank you.




Ervaring van Chi met waarzegger Sara   Ervaring van Chi met waarzegger Sara   Ervaring van Chi geplaatst op 12 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Hartelijk dank weer lieve Sara. Ik ga proberen mijn angsten en twijfels los te laten. Hopelijk komt F weer snel mijn kant op, maar zoals jij het vaker goed hebt vertrouw ik er nu ook op. Tot snel weer hopelijk. Liefs xxx F.




Ervaring van F met waarzegger Sara   Ervaring van F met waarzegger Sara   Ervaring van F geplaatst op 10 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Een lieverd. Wat een lieverd ben je Sara en een kei in wat ze ziet. Rake dingen die ze niet kon weten. Dank je wel lieverd. XOXO de derde beller :)).




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sara   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sara   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Lieve Sara, je hebt het goed gezien.het is gekomen. Je bent super. XOXO.




Ervaring van V met waarzegger Sara   Ervaring van V met waarzegger Sara   Ervaring van V geplaatst op 12 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Yesss lieve Sara, ook jij zag het goed. Contact wat voor ieder moment lag heeft gisteren plaatsgevonden. Je omschrijft situaties en personen zo gedetailleerd, echt super gewoon. Nu op naar het verdere verloop maar heb ook alle vertrouwen in jou en jouw voorspellingen. Super bedankt lieverd en tot snel weer. Liefs, F .




Ervaring van F met waarzegger Sara   Ervaring van F met waarzegger Sara   Ervaring van F geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Lieve Sara, ik ben zo blij dat ik je te pakken kreeg nog zo op de valreep. Wat ben jij een lieverd en wat zag je het goed. Je toverde echt een glimlach op m'n gezicht tijdens het gesprek. Alles wat je zei was gewoon raak. Heel veel dank en tot heel snel weer lieve Sara. Veel knuffels. (Emotionele drama opera).




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sara   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sara   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Lieve Sara, even een bericht achterlaten voor jou omdat ik jou een superlieve vrouw vind en hiernaast zit jij er zo vaak bovenop met jouw voorspellingen. Ik vind het altijd erg fijn als ik jou gesproken heb, jij zet mij weer terug in mijn kracht. Ik laat je zeker weten of er toch weer snel contact komt wat jij zojuist meegaf. Hij die zijn telefoon in zijn hand heeft en contact zal moeten zoeken. Haha. Bedankt lieverd en tot gauw weer. Dikke knuffel FF.




Ervaring van FF met waarzegger Sara   Ervaring van FF met waarzegger Sara   Ervaring van FF geplaatst op 16 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Oh Sara wat een goed gesprek ik bel je snel, tegoed was op.




Ervaring van Ingrid met waarzegger Sara   Ervaring van Ingrid met waarzegger Sara   Ervaring van Ingrid geplaatst op 15 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Lieve Sara, je hebt mij helemaal omver geblazen vanavond. Jeetje je wist echt te veel te vertellen.

Echt 1000000000 sterren waard. Ga zo door je bent echt een topper.

Van een collegaatje liefs.




Ervaring van Vanes met waarzegger Sara   Ervaring van Vanes met waarzegger Sara   Ervaring van Vanes geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Lieve Sara, je hebt mij helemaal omver geblazen vanavond. Jeetje je wist echt te veel te vertellen.

Geen enkel medium hier op deze site zat er zo dicht bij als jij. Echt 1000000000 sterren waard. Ga zo door je bent echt een topper.

Liefs.




Ervaring van Vanes met waarzegger Sara   Ervaring van Vanes met waarzegger Sara   Ervaring van Vanes geplaatst op 13 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Lieve Sara,
Wauw, Wat een gesprek had ik gisteren vanavond met je gehad.
Mijn mond viel open van verbazing over hoeveel je over mijn prive situatie kon vertellen. Werkelijk exact alle details kloppen. Je bent super goed in het invoelen van huidige situatie. Ik heb heel veel vertrouwen in jouw toekomstvoorspellingen. Ik bel zeker terug inchaallah
Dikke knuffel.




Ervaring van malika met waarzegger Sara   Ervaring van malika met waarzegger Sara   Ervaring van malika geplaatst op 12 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Lieve Sara, had jou vanavond weer even gesproken over die nieuwe persoon in mijn leven. Ik maakte me druk over het contact vandaag, maar idd vlak na ons gesprek heeft hij mij gecontacteerd. En hij komt zo nog heel even langs, dus jij had gelijk. Toppertje ben jij. Hopelijk zal de rest tussen hem en mij positief gaan en kan ik dat andere hoofdstuk (J) nu eens afsluiten. Dank je wel lieverd en tot snel weer hopelijk. Liefs F ( van J en vandaag F) ;-) xxxx.




Ervaring van FT met waarzegger Sara   Ervaring van FT met waarzegger Sara   Ervaring van FT geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  Lieve Sara, bedankt voor je tijd en geduld gisteren. Dingen die je zei klopte allemaal.Ben erg benieuwd wat er gaat gebeuren. Hopelijk heb ik keer wel geluk.




Ervaring van Zelfde naam zoon met waarzegger Sara   Ervaring van Zelfde naam zoon met waarzegger Sara   Ervaring van Zelfde naam zoon geplaatst op 11 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggertilburg.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggertilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggertilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggertilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden