Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggertilburg.nl


  Online waarzeggers uit Tilburg geven online antwoord
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Tilburg geven online antwoord. Hier krijgt u online antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Sid
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggertilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Lieve Sid, wat een super goed gesprek. Ongelofelijk, wat een gave heb jij. Een stevige knuffel. Tot gauw. Barbara.




Ervaring van Barbara met waarzegger Sid   Ervaring van Barbara met waarzegger Sid   Ervaring van Barbara geplaatst op 15 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Bedankt sid. je bent een paragnost met een echte gave.




Ervaring van Elise met waarzegger Sid   Ervaring van Elise met waarzegger Sid   Ervaring van Elise geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Je bent een zeer lieve man erg bedankt nogmaals voor je luisterende oor. Kunnen veel voorbeelden van nemen xxx




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sid   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sid   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Enorm bedankt voor het gesprek, wat een wijze man ben je. Je weet veel over het leven, je hebt me terug in mijn kracht gezet en je oordeelt niet je bent gewoon recht door zee. Ik hoop je terug te spreken in de toekomst, als ik er door kan hihihi. Aan de rest aub geef ruimte aan andere mensen haha ik geraak niet binnen bij deze man thanksss xxxx




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sid   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sid   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Dankjewel voor deze les, was erg leerzaam. Ik viel weer weg en het lukte niet meer terug te bellen. Ik ben mooi weggekomen, weet ik nu. Tot de volgende keer!




Ervaring van Over een oude zeur met waarzegger Sid   Ervaring van Over een oude zeur met waarzegger Sid   Ervaring van Over een oude zeur geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Lieve, lieve Sid, ik heb je daarnet aan de lijn gehad. Een woord heb ik voor jou wauw. Jij bent zo correct, lief en hoopgevend . ONGELOFELIJK.
Ik ga je heel zeker nog contacteren, want dit was voor mij een TOP consult. Duizend maal dank xxx.




Ervaring van Tess met waarzegger Sid   Ervaring van Tess met waarzegger Sid   Ervaring van Tess geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Lieve Sid. Ik kan je niet genoeg bedanken wat je voor mij allemaal hebt gedaan. De manier hoe je details kunt meegeven zoals een persoon beschrijven of bepaalde situaties is spot on. Je blijft altijd consistent in je antwoorden over de situaties waar ik mee inzit. Jij hebt een unieke gave en ik bel je zeker nog. Een dikke aanrader.




Ervaring van Feline met waarzegger Sid   Ervaring van Feline met waarzegger Sid   Ervaring van Feline geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Woorden zijn niet genoeg om mijn dank uit te drukken. Op een moment dat ik het bijna voor bekeken hield zag ik jou naam en belde je in mijn wanhoop. Je liet me met je wijze woorden zien dat er toch een uitweg was en daar blijf ik je eeuwig dankbaar voor Daisy. Liefs en tot snel.. An




Ervaring van Angelique met waarzegger Sid   Ervaring van Angelique met waarzegger Sid   Ervaring van Angelique geplaatst op 20 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Sid,
je bent een kei. Je weet hoe het zit zonder dat je iets verteld wordt.
thx S.




Ervaring van Saar met waarzegger Sid   Ervaring van Saar met waarzegger Sid   Ervaring van Saar geplaatst op 15 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Dank je wel Sid, supermooie reading gehad,.
Je hebt mijn bevindingen bevestigd.
Ik ga je zeker weer bellen, als t een beetje loopt zoals je hebt voorspeld
Gr. Happy girl








Ervaring van Happy girl met waarzegger Sid   Ervaring van Happy girl met waarzegger Sid   Ervaring van Happy girl geplaatst op 9 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Lieve Sid, ik heb de baan zoals je had gezegd.
Heel sterk. Dank u wel. Liefs, Omata.




Ervaring van Omata met waarzegger Sid   Ervaring van Omata met waarzegger Sid   Ervaring van Omata geplaatst op 25 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Bedankt voor je bemoedigende woorden Sid. Nog ff doorzetten en geduld opbrengen. Je wist de situatie goed te benoemen en positief vond ik dat je zo vastberaden was. Ik laat je het weten als de gunstige voorspelling is uitgekomen. Groetjes Jeanet




Ervaring van Jeanet met waarzegger Sid   Ervaring van Jeanet met waarzegger Sid   Ervaring van Jeanet geplaatst op 10 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Lieve Sid, ik moest even een berichtje achterlaten hoor. Jeetje, wat zat jij raak met jouw voorspellingen. Ik kon het een paar weken nog niet geloven maar jij was er heeel zeker van. En ja, gisteren de bevestiging gehad. Ik kan nu nog alleen maar meer vertrouwen op jou. Ik hou je zeker op de hoogte van het verdere verloop. Ontzettend bedankt lieverd. Liefs Gert




Ervaring van Gert met waarzegger Sid   Ervaring van Gert met waarzegger Sid   Ervaring van Gert geplaatst op 20 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Dankjewel voor het fijne gesprek vanmorgen om 01.00u (16/7) voor je duidelijke uitleg mbt mijn energiestroom dat op een ander niveau aan het openen is terwijl ik dacht dat ik stil stond. Dankjewel voor het helpen herstellen van mijn vertrouwen.




Ervaring van Monica met waarzegger Sid   Ervaring van Monica met waarzegger Sid   Ervaring van Monica geplaatst op 16 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Je had gelijk.
Echt heel fijn consult. na ons gesprek was ik vol energie.
Nico.




Ervaring van Nico met waarzegger Sid   Ervaring van Nico met waarzegger Sid   Ervaring van Nico geplaatst op 29 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Ik heb twee keer gebeld.en ik was zo onder de indruk . De rust die je me gegeven hebt . Dank je wel voor dat wat je me door mocht geven .




Ervaring van Marit met waarzegger Sid   Ervaring van Marit met waarzegger Sid   Ervaring van Marit geplaatst op 17 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Je hebt het weer goed gezien Sid. Een aanrader voor iedereen die inzicht wil in de toekomst.




Ervaring van Janette met waarzegger Sid   Ervaring van Janette met waarzegger Sid   Ervaring van Janette geplaatst op 8 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Ik wil je bedanken voor je begeleiding en steun. fijn je weer aan de tel te hebben gehad .




Ervaring van Marc met waarzegger Sid   Ervaring van Marc met waarzegger Sid   Ervaring van Marc geplaatst op 30 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Voelt de situatie goed aan.
Vind Sid echt goed.

Liefs ,Bianca.




Ervaring van Bianca met waarzegger Sid   Ervaring van Bianca met waarzegger Sid   Ervaring van Bianca geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Dag Sid,
Wat was het fijn u te spreken. Ik laat alles even bezinken maar zal u zeker weer eens bellen. Dank voor het fijne gesprek. Ik vond het enorm waardevol. Groetjes E.




Ervaring van E. met waarzegger Sid   Ervaring van E. met waarzegger Sid   Ervaring van E. geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Lieve Sid, altijd zit jij goed .Dank je wel voor het bemoedigende en eerlijke consult.Tot horens.




Ervaring van Sanne met waarzegger Sid   Ervaring van Sanne met waarzegger Sid   Ervaring van Sanne geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Lieve Sid, bedankt voor je heldere en duidelijke voorspellingen . Jij bent echt een top medium.




Ervaring van Marianne met waarzegger Sid   Ervaring van Marianne met waarzegger Sid   Ervaring van Marianne geplaatst op 5 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Dank je wel lieve Sid. je hebt het altijd bij het juiste eind. Door jou krijg ik meer vertrouwen. Ben heel erg blij met jou op deze lijn.




Ervaring van Soraya met waarzegger Sid   Ervaring van Soraya met waarzegger Sid   Ervaring van Soraya geplaatst op 28 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  lieve Sid, wij hebben elkaar tijd geleden gesproken. Je voorspellingen zijn uitgekomen. Dankjewel Manuela.




Ervaring van Manuela met waarzegger Sid   Ervaring van Manuela met waarzegger Sid   Ervaring van Manuela geplaatst op 19 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Je bent een engel en sorry dat ik plotseling moest ophangen. Ik bel je gauw terug en vertel je de status.
Fijne nachtrust en bedankt voor je adviezen .




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sid   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sid   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Sid,

ik bel je al geruime tijd en je geeft me altijd een goed gevoel. Ik sta versteld van je voorspellingen . Respect.




Ervaring van Lizzy met waarzegger Sid   Ervaring van Lizzy met waarzegger Sid   Ervaring van Lizzy geplaatst op 6 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Sid, Het is altijd fijn om met jou een gesprek te hebben. Het heeft me even geduurd maar het was het wachten meer dan waard. Ik hou je op de hoogte hoe het verder loopt. Groetjes M.




Ervaring van M met waarzegger Sid   Ervaring van M met waarzegger Sid   Ervaring van M geplaatst op 2 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Sid is heel goed in mijn energie lezen. Heel wat kennis en inzichten. Een toeverlaat in deze moeilijke tijden.




Ervaring van Bo met waarzegger Sid   Ervaring van Bo met waarzegger Sid   Ervaring van Bo geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Beste Sid, er is een voorspelling uit gekomen die jij een paar weken geleden had gezien, voorspeld. Je bent de beste.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sid   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sid   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Sid
Dankjewel voor je mooie consult. je hebt me zo geraakt.Altijd fijne gesprekken,je bent voor mij in ieder geval een kanjer.

Peter.




Ervaring van Peter met waarzegger Sid   Ervaring van Peter met waarzegger Sid   Ervaring van Peter geplaatst op 22 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Dank je Sid, voor je verhelderend gesprek en inzicht, heel fijn dat je een bevestiging kon geven over mijn verwachting en blijdschap. Liefs je collega Yvonne.




Ervaring van Yvonne met waarzegger Sid   Ervaring van Yvonne met waarzegger Sid   Ervaring van Yvonne geplaatst op 9 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Hartelijk dank Sid, ik vind jou het allerbeste medium, ongelooflijk hoe je precies ziet wat er speelt en dat je dat heel helder weet te verwoorden. Dat geeft inzicht en rust. Wat een bijzondere gave.

C.




Ervaring van Carolyn van de Wijngaert met waarzegger Sid   Ervaring van Carolyn van de Wijngaert met waarzegger Sid   Ervaring van Carolyn van de Wijngaert geplaatst op 18 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  helaas vielen we weg. De minuten waren op maar heel erg dankjewel Sid voor het gesprek ik hoop dat ik hierin het middelpunt kan vinden.




Ervaring van a. warmink met waarzegger Sid   Ervaring van a. warmink met waarzegger Sid   Ervaring van a. warmink geplaatst op 12 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Beste Sid, ik ben heel blij met jou. Jij loodste mij van een diep dal naar weer stralen en de toekomst helder voor me zien. Dank je wel.




Ervaring van Bo met waarzegger Sid   Ervaring van Bo met waarzegger Sid   Ervaring van Bo geplaatst op 6 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Hallo lieve sid, onwijs weer bedankt voor je inzichten. Ik ga aan de slag met jouw tips en vooral om naar het buitenland te gaan. Ik ga mijzelf eens op de nummer 1 plek zetten samen met mijn kind. Je hoort mij wel weer. Ik wens je een fijn weekend knuffels.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sid   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sid   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggertilburg.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggertilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggertilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggertilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden